Llicenciada en Psicologia
Especialista en psicoteràpia integradora humanista
Màster en Constructivisme
Màster en Teràpia Familiar Sistèmica
Psicòloga general sanitària

La meva inquietud per comprendre la psicologia humana i el món de les relacions em va portar a llicenciar-me l’any 2000 en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig decidir seguir-me formant en diferents orientacions: el màster de Psicoteràpia Integradora Humanista, a l’Institut Erich Fromm, que em va aportar un gran repertori d’eines psicoterapèutiques basades en l’abordatge emocional; el constructivisme, amb el màster Cognitivosocial, m’ofereix el marc teòric des del qual treballo i entenc la persona, i finalment la teràpia sistèmica amb el màster de Teràpia Familiar de St. Pau, que em permet entrar i treballar en el món de les relacions i les famílies.
L’any 2000 vaig començar a treballar amb diagnòstic i psicoteràpia en infants i adolescents en un despatx psicopedagògic. Posteriorment, el 2003 em vaig especialitzar en temes de psicologia de la salut treballant amb pacients diagnosticats de dolor crònic a la Clínica del Dolor de la Vall d’Hebron. Van ser sis anys d’una gran experiència treballant amb professionals de la salut, fent formacions a metges i infermeres i endinsant-me en aquesta complexa patologia des de la psicoteràpia i la conducció de grups, de la qual finalment vaig publicar un llibre juntament amb una altra professional, experta en el tema, de tots el coneixements adquirits i idees proposades des de la nostra pròpia mirada i formació.
Des del 2003 exerceixo des de l’àmbit privat també psicoteràpia individual amb adults tant des d’un despatx propi com amb col·laboració amb el Centre Internacional Hestía.
El 2014 va començar la meva trajectòria com a terapeuta familiar a la Cooperativa Eduvic treballant amb famílies en risc d’exclusió social, així com a formadora del màster de Teràpia Familiar Socioeducativa de l’Escola Itinere.
Aquests anys d’experiència, així com les diferents formacions adquirides i supervisions amb les quals he tingut la sort de comptar, em permeten seguir treballant i profunditzant amb la persona i les relacions humanes d’una manera integral.

Sóc membre fundadora del grup psicoterapèutic Tapís.